Schoolrock Affligem – dinsdag 7 mei 2024

01 mei

Op dinsdag 7/05/2024 gaan onze leerlingen L3 tot L6 gaan ‘feesten als de beesten’. 🥳
Zij krijgen nl. – samen met 2500 andere leerlingen uit de TARL-gemeenten – de kans om naar de schoolrock in Affligem te gaan. 🤩

ℹ️Concreet:
👉De schoolrock gaat door op dinsdag 7/05/2024.
👉De activiteit vindt plaats in de namiddag. In de voormiddag gaan de geplande lessen/activiteiten gewoon door. De boekentas moet dus meegebracht worden.
👉Voorzie een fluohesje als er nog geen op school ligt. Op school zal iedere leerling nog een polsbandje van de klasleerkracht krijgen.
👉Gezien de omvang worden er extra begeleiders voorzien tijdens deze activiteit.
👉Om 12u30 komen 2 grote lijnbussen onze leerlingen ophalen aan de halte KTA (Affligemsestraat). Het concert start om 13u.
👉De leerlingen eten hun boterhammen/warm eten nog gewoon op school voor vertrek. De lessen worden iets vroeger gestopt zodat er voldoende tijd is om te eten.
👉De organisatie vraagt om boekentassen op school te laten en geen rugzakje of andere spullen mee te nemen naar het festival. Al het materiaal blijft dus op school (in de klas).
👉Het concert eindigt om 15u. De leerlingen zullen rond 15u30-15u45 terug op school arriveren met de bus. Het is niet mogelijk uw kind op de locatie zelf op te halen.

#DeBij1770 #Scholenrock #L3 #L4 #L5 #L6