Rondleiding op school

  • Ik wens graag een rondleiding en meer info omtrent de schoolwerking?

Wij realiseren ons dat de keuze voor een school voor uw kind een belangrijke en soms moeilijke beslissing is. Daarom adviseren wij alle ouders om vooral de school te bezoeken.

Enkele schooljaren geleden zijn we afgestapt van een algemene opendeurdag op een specifiek moment. Iedere schooldag moet namelijk een opendeurdag zijn en we laten ouders en kinderen het liefst de school zien wanneer ze bezig is! Dan kan men met eigen ogen zien en beleven wie wij zijn.

Het is dus altijd mogelijk om een rondleiding met infomoment te krijgen omtrent de schoolwerking. Dit wordt steeds georganiseerd per gezin/ouder. Op deze manier kunnen we voldoende tijd vrijmaken om de schoolwerking toe te lichten en al jouw (persoonlijke) vragen te beantwoorden.

Een rondleiding aanvragen kan door contact op te nemen met het schoolsecretariaat via 053/46.33.00 of directie@debij.be.

Neem zeker ook een kijkje op de volgende link. Daar staan alvast 2 fijne filmpjes waarbij je al een blik kan werpen op ons onderwijs en de sfeer binnen onze school.