Pasta-afhaalfestijn @DeBij

26 feb

Binnenkort vindt normaal naar traditie ons jaarlijks eetfestijn plaats. Een moment van gezellig samenzijn en contact hebben met elkaar. Het zal jullie niet onbekend in de oren klinken dat ook deze festiviteit wegens corona helaas niet kan plaatsvinden.

Om die reden organiseert GO! Basisschool De Bij in samenwerking met onze oudervereniging De Bij een pasta-afhaalfestijn. De opbrengst gaat integraal naar de kinderen en zal geïnvesteerd worden in de aankoop van L-blokken om te spelen en bouwen tijdens de pauzes.

U vindt het bestelformulier op de volgende bladzijde of onze website. Er is keuze uit pasta bolognese, carbonara of vegetarisch. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de sauzen per kilogram te bestellen.
Dit alles aan zeer democratische prijzen.

Belangrijk om weten:

  • U kan kiezen om uw bestelling cash te betalen of via de bank (op rekening). Bij cash betaling ontvangt u van ons een betaalbewijs.
  • Het afhaalmoment vindt plaats op vrijdag 19 maart in de schoolrefter tussen 13u en 19u. U dient bij uw bestelling een keuzeslot te kiezen. Bij afhaling dienen de coronamaatregelen gevolgd te worden (dragen mondmasker, handen ontsmetten en min. 1,5 meter afstand houden van elkaar).
  • Bestellen en betalen kan tot vrijdag 12 maart 2021. Bestellingen die niet betaald werden worden ook niet klaargemaakt. Indien uw betaling nog niet voldaan werd zal u wel op voorhand nog een herinnering krijgen.