Oudermededeling: schoolfotograaf

02 okt

Ouderbrief + strookje: Brief schoolfotograaf

Beste ouder(s)

Binnenkort komt de schoolfotograaf langs. Er wordt opnieuw de mogelijkheid geboden tot het nemen van individuele foto’s en foto’s met broer(s) en/of zus(sen).

De foto’s worden genomen op maandag 9/10 en dinsdag 10/10. Eind deze week zal er nog een planning volgen welke klas wanneer gefotografeerd wordt. Hou er rekening mee dat dit een richtlijn is. Het kan altijd zijn dat de fotograaf langer werk heeft dan nodig. Ook dan zullen we hierover communiceren via alle kanalen.

Achteraf zal u een papieren bestelformulier mee krijgen met daarop een proefdruk van de foto.

Het betalen van de foto’s zal via cash betaling verlopen. Meer uitleg volgt wanneer de bestelformulieren uitgedeeld worden.

Voor de foto’s werken wij samen met Foto Ann, een professionele fotograaf uit Liedekerke (https://www.fotoann.be/).

Er wordt standaard enkel een individuele foto van uw kind genomen.

Indien u wenst dat uw kind samen met broer(s)/zus(sen) op de foto gaat, dient u onderstaande strook in te vullen en terug te bezorgen aan de klasleerkracht. U mag ook een bericht via Smartschool sturen naar de klasleerkracht als reactie.
GEEN BRIEFJE =  GEEN GEZINSFOTO

Belangrijk: een gezinsfoto betekent in eerste lijn broers en zussen. De fotograaf moet op 2 dagen heel veel foto’s nemen. Wenst u toch een foto met meerdere familieleden, dan kan u een persoonlijke afspraak maken bij de fotograaf.

Met vriendelijke groeten
Stanny De Block
Directeur GO! Basisschool De Bij