Openklasdag maandag 30/08/2021

23 aug

Via deze link (https://forms.gle/YYsmEhStLpavkGrp9) kan je inschrijven voor de openklasdag van maandag 30/08/2021.

Tijdens dit moment krijg je als ouder meer informatie over de klaswerking, het materiaal dat gebruikt wordt, krijg je in de lagere school al een boekenpakket mee naar huis en is er ook de kans om een babbeltje te slaan met de leerkracht(en).

Nieuwe ouders krijgen deze dag ook hun Smartschoolaccount mee naar huis. Indien je dit wenst kan je op school meteen je account (her)activeren.

We vragen aan de kinderen van de lagere school om de gevraagde schoolbenodigdheden mee te brengen. De juf/meester zal dan tonen en vertellen wat hiermee dient te gebeuren.
De lijst met schoolbenodigheden kan je hier vinden: https://debij.be/school…/schoolbenodigheden-lagere-school/.

  • Wanneer je deelneemt aan deze openklasdag zijn de volgende coronamaatregelen van toepassing:
    • Schrijf je vooraf in via bovenstaande link en kies een tijdslot wanneer je wil langskomen. Er worden 4 momenten voorzien (14u-15u, 15u-16u, 16u-17u, 17u-18u).
    • Het dragen van een mondmasker is verplicht voor alle volwassenen (>12j) die één van onze gebouwen betreden. Ook de gangbare regel rond social distancing (1,5m afstand houden) blijft van toepassing.
    • Bij het betreden van onze gebouwen vragen wij de handen te ontsmetten.

Leden van het oudercomité De Bij zullen aanwezig zijn om mee de weg te wijzen. Indien u bv. niet (meer) weet naar welke juf of klas je kind gaat, zullen zij je verder helpen. Aan ieder klaslokaal zal ook een klaslijst hangen.

Heeft u verdere vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze school via info@debij.be of 053/463300.