Openklasdag – donderdag 29/08/2024

05 jul

Noteer alvast donderdag 29/08/2024 in je agenda. Deze dag organiseren we opnieuw onze openklasdag.

Tijdens dit moment krijg je als ouder en leerling meer informatie over de klaswerking en het materiaal dat gebruikt wordt. Er is gelijktijdig ook de kans om informeel (met een drankje) een babbel te slaan met andere ouders en leerkrachten.

We vragen om op deze dag de extra schoolbenodigdheden mee te brengen die in bijlage zitten in het rapport of te vinden zijn op onze website: https://debij.be/schoolwerking/schoolbenodigheden/.

Op de openklasdag krijgen nieuwe ouders op onze school hun Smartschoolaccount mee. Andere ouders die bv. niet meer kunnen inloggen of problemen hebben, krijgen dan de kans hun account te resetten/vernieuwen.

Er worden 2 momenten voorzien om ouders zoveel mogelijk de kans te bieden dit af te stemmen met hun werk en/of persoonlijke situatie.

Wanneer kan je langskomen op 29/08/2024:

  • Infomoment 1: 16u-17u
  • Infomoment 2: 18u-19u
We vragen op de start van de infomomenten tijdig aanwezig te zijn zodat de leerkracht vlot en zonder onderbreking aan iedereen rustig de nodige uitleg kan geven.

Na een infomoment heb je de kans om langs te gaan en een kijkje te nemen bij andere leerkrachten. We organiseren gelijktijdig ook een oudercafé dat doorlopend open is en waar je gratis een drankje kan nuttigen.