Iedereen klaar voor morgen?

31 aug

Beste ouders en leerlingen van De Bij

Om morgen vlot te laten verlopen delen wij graag nog enkele praktische zaken mee:

  • De kinderen hoeven geen mondmasker te dragen op school (ook niet in het 5de of 6de leerjaar).
  • Je mag ‘s ochtends meegaan op het schooldomein met je kind mits het in acht nemen van de nodige veiligheidsmaatregelen (mondmasker, voldoende afstand – 1,5m). We vragen om je aanwezigheid te beperken tot het hoogstnodige. Het is niet toegestaan om de schoolgebouwen te betreden, tenzij je een afspraak hebt met een personeelslid.
  • Op het einde van de schooldag mag je eveneens op het domein wachten op je kind(eren). Dit dient ook met een mondmasker te gebeuren. We beschikken over voldoende ruimte om de social distancing te respecteren.
  • Grote bijeenkomsten zijn uitgesloten. Dit wil ook zeggen dat we op de 1ste schooldag niet verzamelen op de speelplaats met leerlingen, ouders en leerkrachten. Bij het belsignaal gaan de kinderen mee met hun juf/meester. Er wordt in de klas een leuke (kennismakings)activiteit voorzien.
  • Morgen ontvang je via de boekenstas van je kind(eren) verscheidene documenten met o.a. een welkomstbrief, informatie over de coronamaatregelen  op school, een infobrochure, toestemmingsformulier ‘alleen naar huis’, enz… .