Filmavond lagere school 14/06/24

03 jun
Op vrijdag 14 juni organiseren we opnieuw een filmavond! 🎥Met de opbrengt zullen de leerlingen verwend worden op een traktatie. 🤩
 
ℹ De filmavond zal buiten doorgaan (bij regenweer voorzien we een back-up plan binnen). Bij aankomst zullen de leerlingen opgewacht worden door de medewerkers van Cinema De Bij. Zij zullen jullie naar de juiste locatie brengen (de buitenklas).
 
De planning ziet er als volgt uit:
➡ 19u: aankomst (aanmelden + ontvangen van een drankje en chips).
➡ 19u15: start films.
➡ ± 21u00: einde films (terug naar huis).
 
👉 Om deel te nemen aan de filmavond, MOET je op voorhand ingeschreven zijn. De kostprijs bedraagt €3. In deze prijs zit de toegang tot de film inbegrepen, een drankje (cola, fanta of water) en chips.
 
👉 Hoe inschrijven? Vul het onderstaande strookje in. Bezorg dit samen met de €3 aan jouw juf. Vervolgens zal je van jouw juf een filmticket ontvangen. Breng dit filmticket zeker mee op de filmavond. Dit is je toegangsticket!
 
👉 Breng zeker een dekentje en kussen mee voor de gezelligheid en om het jezelf comfortabel te maken tijdens de film. Wil je ook in pyjama komen? Geen probleem!
 
Opgelet! De filmavond is enkel voor de leerlingen van de lagere school (niet de peuter/kleuterklassen). Zij moeten nog eventjes wachten tot ze in het 1ste leerjaar zitten! 😀
 
#debij1770 #filmavond