Oudermededeling: uitgestelde schoolfotograaf, koekenverkoop, actie Fluo Top, …

15 nov

Beste ouder(s)

Hierbij geef ik u meer informatie omtrent onderstaande items:

  • Schoolfotograaf – extra moment: kinderen die omwille van ziekte, quarantaine of isolatie niet op de foto konden tijdens het moment voor de herfstvakantie kunnen morgen (maandag 16/11/2020) op de foto.
  • LOTUS-koekenverkoop: normaal kon je afgelopen donderdag de laatste bestelformulieren+geld binnenbrengen voor kinderen die afwezig waren voor de herfstvakantie. Door een verlenging van de vakantie is dit uiteraard niet gelukt. Mogen wij vragen tegen ten laatste maandag 16/11/2020 de laatste bestellingen mee te geven met uw kind. Door de huidige situatie zit er vertraging op de levering. Wij voorzien dat tegen eind november de pakketten coronaproof uitgedeeld kunnen worden.
  • Actie verkeersveiligheid ‘Helm Op Fluo Top’: vanaf morgen tot de krokusvakantie loopt de actie ‘Helm Op Fluo Top’. Via Smartschool werd u hiervan op de hoogte gesteld. Het bericht kan je ook nalezen op onze schoolwebsite: https://debij.be/nieuws/schoolnieuws/item/449-actie-verkeersveiligheid-helm-op-fluo-top.
  • Activiteiten en uitstappen: door de huidige gezondheidscrisis (corona) zijn alle externe uitstappen tot en met de kerstvakantie geschrapt. Dit wil ook zeggen dat de geplande winterhappening met wandeling niet zal plaatsvinden. Heel jammer, maar ieders gezondheid primeert momenteel.
    Met de Sint hebben we momenteel nauw contact. We bekijken samen met hem hoe hij op onze school coronaproof alle kinderen kan bezoeken. Want er waren uiteraard dit jaar ook géén stoute kinderen. 🙂

We kijken alvast uit naar de opstart van morgen en hopen samen met u op een stabiele lesperiode.

Met vriendelijke groeten en #staysafe

Stanny De Block
Directeur GO! basisschool De Bij