Oudermededeling: koekenverkoop, facturen en uitgestelde schoolfotograaf

27 okt

Beste ouder(s)

Hierbij geef ik u meer informatie omtrent onderstaande items:

  • Schoolfotograaf: misschien kon uw kind afgelopen maandag (26/10) niet op de foto door bv. ziekte, quarantaine, … . We maken met de schoolfotograaf een nieuwe afspraak om binnenkort deze kinderen op een ander moment te laten fotograferen. U verneemt hierover nog meer informatie na de herfstvakantie.
  • Factuur september-oktober: door de omschakeling naar een nieuw programma, heeft u nog geen facturen ontvangen dit schooljaar. Vandaag of morgen wordt een eerste factuur meegegeven in de boekentas van uw kind. Dit omvat de warme maaltijden en/of de opvang voor de maanden september en oktober. De betaling van de maximumfactuur stellen we uit naar volgende maand om ervoor te zorgen dat het bedrag niet te groot wordt om te betalen. Indien u nog een openstaand saldo heeft van vorig schooljaar werd dit eveneens meegegeven. We vragen om uw betaling tijdig te voldoen. Indien u vragen heeft over uw factuur kan u steeds het schoolsecretariaat contacteren op het nummer 053/46.33.00 of via info@debij.be.
  • LOTUS-koekenverkoop: omdat er een aantal kinderen afwezig zijn of niet meer school mogen komen wegens quarantaine, lukt het niet meteen om hun bestelling + centen voor de koekenverkoop af te geven. We passen daarom onze deadline aan.
    • Tot vrijdag 30/10/2020: bestelformulieren + geld binnenbrengen voor alle kinderen die deze week nog naar school komen.
    • Op donderdag 12/11/2020: bestelformulieren + geld binnenbrengen voor alle kinderen die afwezig waren voor de herfstvakantie of het vergeten waren.

Met vriendelijke groeten

Stanny De Block
Directeur GO! basisschool De Bij