Openklasdag vrijdag 28/08/2020

24 aug

Beste ouder(s) en leerlingen

Op vrijdag 28/08/2020 nodigen wij u graag uit voor onze openklasdag.

Tijdens dit moment krijgt u als ouder meer informatie over de klaswerking en het materiaal dat gebruikt wordt, krijg je al een boekenpakket mee naar huis en is er ook de kans om informeel een babbeltje te slaan met de leerkrachten.

Op deze dag vragen we ook aan de kinderen van de lagere school om de gevraagde schoolbenodigdheden mee te brengen. De juf/meester zal hen dan tonen en/of vertellen wat hiermee dient te gebeuren.

Gezien de huidige gezondheidscrisis is het wel noodzakelijk dat wij als onderwijsinstelling de nodige corona-richtlijnen toepassen en naleven.

Wanneer u deelneemt aan deze openklasdag zijn de volgende maatregelen van toepassing en strikt op te volgen:

  • U dient vooraf in te schrijven via de volgende link (https://forms.gle/7pmGQpnazfZx6tk48) en een tijdslot te kiezen wanneer u wil langskomen. Er worden 3 momenten voorzien: 14u-15u, 16u-17u en 18u-19u. Er wordt voldoende tijd tussen de momenten voorzien om het domein te verlaten en het kruisen van groepen tot een minimum te herleiden.
  • We vragen om de aanwezigheid te beperken tot 1 ouder per gezin (met uitzondering van gescheiden ouders). Wanneer u meerdere kinderen heeft verspreid over verschillende klassen kan u uiteraard wel afzonderlijk inschrijven en langskomen.
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht voor alle volwassenen (>=12j) die het domein betreden. Ook de gangbare regels rond social distancing (1,5m afstand houden) blijven van toepassing.
  • Bij het betreden van onze gebouwen vragen wij de handen te ontsmetten. Er zal ontsmettingsmiddel voorzien worden.
  • Tussen de openklasmomenten door zal het poetspersoneel de toiletten, klinken, banken en stoelen regelmatig ontsmetten.

Wij zijn alvast blij als school om dit moment te kunnen organiseren en zo onze kinderen en ouders al een eerste keer opnieuw te kunnen ontmoeten.

Heeft u verdere vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze school via info@debij.be of 053.46.33.00.

Namens het schoolteam ‘De Bij’.

Met vriendelijke groeten

Stanny De Block
Directeur GO! Basisschool De Bij