Eerste Smartschool live-sessies waren een succes…!

22 apr

De eerste live-sessies zijn voorbij!

Na wat kleine technische problemen bij de opstart is uiteindelijk alles gelukt en hebben de juffen heel wat kindjes/ouders live gezien en/of gehoord. Het maakt ons blij om te zien dat het goed met jullie gaat en jullie ons missen. We hopen jullie heel snel terug te zien!

  • Op maandag 20/04 gingen de volgende juffen online: juf Saskia en juf Nadine (K3), juf Marina en juf Lies (L1), juf Katrien en juf Shari (L2).
  • Op dinsdag 21/04 was het de beurt aan: juf Tina (K0/1A), Juf An (K0/1B), juf Katrien, juf Natalie en juf Mieke (L4), juf Ann en juf Elisa (L6).

De planning voor de volgende sessies kan je hier vinden: https://www.debij.be/…/391-smartschool-live-planning-20-04-….

Ter info:
Het platform Smartschool is momenteel overbevraagd (was gisteren ook in het nieuws). Hier kunnen wij momenteel echter weinig aan veranderen. Log tijdig in en heb even geduld.
  • TIP 1: zet je zo dicht mogelijk bij de modem om optimaal bereik te hebben (WIFI) of connecteer je toestel met een kabel via het internet.
  • TIP 2: werkt je camera of luifspreker niet? Dan is er waarschijnlijk een probleem met je toestel. Je bent tijdens de schooluren welkom om even langs te komen. We bekijken dan hoe we jou kunnen helpen.
  • TIP 3: gebruik Google Chrome als webbrowser.

Groeten
Team ‘De Bij’

#debij1770 #smartschoollive #preteaching #samentegencorona #stayhome #thuisonderwijs