Registratieformulier nieuwe leerling schooljaar 2019-2020 (instapklas) en 2020-2021

17 apr

Beste ouder(s)

We krijgen via e-mail en telefoon heel wat vragen rond het inschrijven van nieuwe leerlingen voor het huidig schooljaar 2019-2020 (instapklas-peuterklas) als voor het komend schooljaar 2020-2021 voor zowel de kleuter- en lagere school.

Door de huidige coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om een bezoek te brengen aan onze school en/of in te schrijven. Ook een fysieke afspraak maken is dus momenteel niet toegelaten. Toch willen we ouders met een nieuwe kleuter of leerling lager laten weten dat ze nu al contact kunnen opnemen met ons.

Via onderstaand formulier kan u zich digitaal registreren. We nemen u vervolgens op in een wachtrij en contacteren u zo snel mogelijk.
Van zodra de maatregelen het toelaten, nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek, een rondleiding op school en zetten we de registratie om in een inschrijving.

Online invulformulier: https://forms.gle/fZmEjqYNaQXMaYaj6.

Opgelet! Indien u meerdere kinderen wil registreren, moet u het formulier telkens opnieuw invullen.
Leerlingen die reeds bij ons ingeschreven zijn, worden automatisch ingeschreven voor het volgende schooljaar en zijn zeker van hun plaats. U hoeft hiervoor niets te doen.

Ik verwijs jullie tot slot graag door naar onze website: www.debij.be en onze Facebookapagina: https://www.facebook.com/BasisschoolDeBij. Daar vinden jullie alvast heel wat nuttige informatie.

Voor verdere vragen mag je steeds contact opnemen met onze school via info@debij.be of 053.46.33.00.

Het team van GO! Basisschool De Bij heet jullie alvast van harte welkom!

Met vriendelijke groeten

Stanny De Block
Directeur GO! Basisschool De Bij