Winterhappening

01 dec

Op vrijdag 13 december 2019 organiseert onze school een winterhappening met wandeling. De wandeling start aan het poortje van de kleuterblok, daar kan men inschrijven vanaf 17u00. De wandeling passeert langs het traject aan standjes waar u kan genieten van een aantal optredens van onze leerlingen.

Er zijn verschillende starturen van de wandeling mogelijk, nl.: 17u15 – 17u30 – 17u45 – 18u00 – 18u15 – 18u30. De totale afstand bedraagt ongeveer 4 km doorheen de Liedekerkse straten. We vragen uitdrukkelijk om geen honden mee te brengen, dit om de veiligheid te kunnen garanderen. Trek een leuke winterse outfit aan en maak je goed zichtbaar met fluo en/of licht(jes).

Na de wandeling kan u op school genieten van verschillende drank- en eetgelegenheden in een winterse sfeer. Er wordt heel wat lekkers aangeboden tegen democratische prijzen zoals: hotdogs, pannenkoeken, chips, warme chocomelk, glühwein, jenever,… .

Na het nuttigen van een hapje en/of drankje kunnen alle leerlingen deelnemen aan de kinderdisco. Deze start in de gymzaal zaal vanaf 18u00 en eindigt om 21u30.

Kaarten zijn te verkrijgen in voorverkoop aan € 3 voor een volwassene en € 2 voor een kind. Aan de kassa betaal je een euro extra. Gelieve in te schrijven vóór vrijdag 6 december 2019 via het mailadres L1B@debij.be.

Laten we er samen een onvergetelijke avond van maken!